Om oss

hyttebua_as_logo_sort
Hyttebua AS har som overordnet målsetting å etablere seg som en seriøs aktør i det norske hyttemarkedet. Selskapet skal være en seriøs utfordrer til de største aktørene, og skal innenfor sine produktgrupper være den ledende leverandøren. Selskapet skal innarbeide egne varemerker innenfor hvert produktsegment.

Hyttebua AS innehar markedets beste produkterfaring og produkttekniske kompetanse og dette skal utnyttes til det fulle i valg av produkter og riktig markedsføring. Vi i Hyttebua skal kun tilby det ypperste av kvalitetsprodukter og ha en overlegen innstilling til å yte det beste av service både til distribusjon og mot sluttbruker. Hyttebua er et ungt innovativt selskap og vil underveis introdusere nye og spennende nyheter som garantert vil gi økt hyttekomfort.

Verdens mest effektive økovifte

På smartfan.no`s sider kan du gjøre deg kjent med verdens mest effektive økovifte. Smartfan har med sine to varmefordelende vifteblader meget stor kapasitet og flytter varmen fra ildstedet umiddelbart ut i komfortsonen i rommet.

Vi søker stadig etter flere forhandlere og ønsker du å ta del i vårt konsept, motta flere nyheter og spennende tilbud fra oss, så registrer ditt firma ved å sende en epost til:

registrering@hyttebua.no

img5